Siirry sisältöön

Tule osaksi Ilola Innin kesätiimiä!

Kesärekry 2024 on käynnissä

Ilola Inn on täysin uudistettu korkeatasoinen boutique-hotelli ja vierasvenesatama Sysmässä keskellä kauneinta Päijännettä. Ilola Inn on valittu vuoden sisävesistön vierasvenesatamaksi vuosina 2021 ja 2022.

Hotelli palvelee ympäri vuoden 140-vuotiaassa kestikievarin hirsirakennuksessa, joka on täysin remontoitu ja avattu uudistettuna 2020 kesällä.

Ilola Inn sykkii ja elää kesästä, meillä tapahtuu aamusta iltaan. Kesäkahvilamme on auki aina toukokuun lopusta elokuun loppuun saakka. Kesäterassillamme soi livemusiikki aina viikonloppuisin. Ilola Inn tarjoaa monipuolisia ruoka- ja saunapalveluita. Ikimuistoisia elämyksiä tuo ympärivuotinen lämmitetty ulkouima-allas.

Keväällä 2024 laajennamme toiminnan kivenheiton päässä sijaitsevaan Suvi-Pinxiin, johon avaamme toisen ravintola-kahvilan. Palvelukonseptiin kuuluu myös taidegalleria ja satama. Tarjoamme monipuolisen työympäristön ja upean mahdollisuuden olla rakentamassa elämyksiä vieraillemme mahtavissa puitteissa.

Lähde tiimimme mukaan unohtumattomalle kesäretkelle… Hae joukkoomme NYT! Tarvitsemme tiimiimme kesävahvistusta keittiöön, kesäkahvilaan, ravintolaan ja jäätelökioskiin. Arvostamme positiivisuutta, aktiivista asennetta ja tahtoa tarjota mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaillemme kaikissa toimipisteissämme.

Kokki

Haemme kokkeja kesäkaudelle 2024. Olet ennakkoluuloton, hyviä raaka-aineita arvostava sekä laatu ja maku edellä menevä á la carte -taitoinen ammattilainen. Tämän lisäksi sinulta onnistuu luonnollisesti myös aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistus noutopöytään tai teemapäivät, vaikka grilliä hyödyntäen. Salainen intohimosi voisi olla leipominen, koska myös sitä taitoa pääset hyödyntämään kahvilaan leivottavissa vitriinituotteissa sekä ruokailujen liittyvien jälkiruokien valmistuksessa. Myöskään asiakaspalvelutaidoista ei ole haittaa, kokit jalkautuvat myös asiakkaiden luokse esim. grilli-iltoina tai muuten auttaen salia. Työskentely on pääasiassa itsenäistä ja omatoimista, mutta apukäsiä on aina saatavilla.

Kahvilatyöntekijä

Olet suurella sydämellä asiakaspalvelija. Tarjoilijan päätehtävänä on pitää asiakkaamme tyytyväisinä yhdessä muun tiimin kanssa. Työssä menestyäksesi tarvitset aitoa intohimoa unohtumattomien elämysten luomiseen. Sinulla on kiinnostusta ruokaa ja juomia kohtaan, jonka lisäksi omaat suunnitelmallista työskentelytaitoa sekä osaat ottaa vastuuta työympäristön siisteydestä että kunnossapidosta. Toimenkuvaan kuuluu monipuolisia työtehtäviä, mutta koskaan et ole tiimissämme yksin. Ilola Innissä kahvilan työilmapiiri on aina aurinkoinen!

Työtehtävät: asiakaspalvelu, kassatyöskentely, alkoholianniskelu, erikoiskahvien valmistus, astiahuolto ja myyntityö. Lisäksi erilaiset ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät, kuten aamiaisen valmistus, lämpimien tuotteiden valmistaminen puolivalmisteista sekä vitriinituotteiden täyttäminen. Saunapalveluiden varausten vastaanotto ja lämmitys sekä saniteettitilojen siisteydestä huolehtiminen.

Tarvitset: hygieniapassin, anniskelupassi ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Nämä tehtävät alkavat joustavasti kevään 2024 aikana.

Kahvilan/ ravintolan vuorovastaava

Oletko valmis ottamaan vastuun ja johtamaan esimerkilläsi tiimiä kesäkaudella 2024? Vuorovastaavan roolissa toimit kahvilan toimintojen vetäjänä tiimin esimiehenä. Sinulla on suuri merkitys, miten asiakkaat kokevat itsensä tervetulleeksi ja lähtevät meiltä tyytyväisenä. Tärkeitä työssä onnistumisen mittareita ovat myynnin optimoiminen sekä asiakastyytyväisyys. Työhön kuuluu varausjärjestelmän hallinnointi, asiakasviestintä ja tiimin ohjaaminen. Olet kohtelias ja tehokas, osaat hoitaa monta asiaa samanaikaisesti, et hätkähdä kiireestä ja sinulla on oiva tilannetaju.

Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työtehtävät. Tehtävässä menestyy hyvät tiimityötaidot omaava, joustava persoona. Olethan nuorten kanssa toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Tule osaksi Ilola Inniä, missä voit vaikuttaa asiakaskokemukseen ja olla avainasemassa tiimimme menestyksessä omalla esimerkilläsi!

Tarvitset: anniskelu- ja hygieniapassin

Jäätelökioski

Jäätelökioskiin etsitään aurinkoista ja reipasta työntekijää. Kokemusta ei tarvita, mutta hymy ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi. Koulutamme aina tehtävään ja perehdytys tapahtuu kokeneen työntekijän kanssa. Työtä tehdään välillä itsenäisesti ja osittain myös yhdessä työkavereiden kanssa. Liity Ilola Innin jäätelöseikkailuun ja tee kesästäsi makeampi!

Työ sisältää asiakaspalvelua, jäätelöpallojen ja pehmisten myyntiä, siistimistä, astiahuoltoa, kassatyöskentelyä, kahvimyyntiä ja muita päivittäisiä työtehtäviä jäätelökioskissa. Olethan oma-aloitteinen, reipas, aurinkoinen asiakaspalvelija ja työssäsi joustava.

Tarvitset: hygieniapassin.

Lupaamme sinulle

Mukavat tiimikaverit ja äärettömän kauniin kesätyöympäristön korkeatasoisessa hotellissamme, Päijänteen upeimmissa maisemissa. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät.

Tarjoamme talon sisäisiä etuja. Ulkopaikkakuntalaisille autamme tarvittaessa järjestämään myös asuinpaikan. Jotta kesään mahtuisi myös aurinkoisia lomapäiviä, tarjoamme mahdollisuuksien mukaan joustavuutta työaikoihin.

Palkkaus: Ravintola-alan TESsiin pohjautuen soveltaen sopimuksen mukaan. Mikäli olet alle 20-vuotias, palkkaus tapahtuu Sysmän kunnan Nuori Työ -toiminnan kautta, hakemukset suoraan Ilola Inniin!

Lähetä hakemuksesi HETI osoitteeseen info@ilolainn.fi, otamme sinuun pian yhteyttä. Lisätietoa saa soittamalla puh. 0400 469 797 Caris Kamar / hotellipäällikkö tai puh. 045 787 50640 Mikko Rautiainen / ravintolatoimen johtaja.

Hae NYT ja luo oma tarinasi Ilola Innin kesässä!