Ilola Innissä kokous on elämys

Luonnon rauhaa Päijänteen rannalla

Ilola Inn on erilainen, inspiroiva kokouspaikka. Kokous meillä on aina elämys, josta riittää virtaa pitkälle eteenpäin. Upeat puitteet, saunat ja ympäri vuoden lämmitetty ulkoallas Päijänteen rannalla tuovat luksusta arkeen.

Sijaitsemme keskeisellä paikalla, mutta luonnon rauhassa. Pääkaupunkiseudulta matkaa kertyy pari tuntia, Jyväskylästä reilu tunti.

Kokoustiloinamme toimivat hotellirakennuksen ravintolasali sekä erillinen lasinen kahvila-ravintolarakennus. Ryhmätyötilaa löytyy yhteisistä tiloista sekä huoneista. Hoidamme puitteet sekä tarjoilut turvallisesti, mukavasti ja laadukkaasti – te voitte keskittyä asiaanne.

Maukkaat tarjoilut sekä laadukas majoitus viimeistelevät elämänne tilaisuuden! Kokouksen yhteyteen tarjoamme myös muut toivomanne palvelut, kuten illalliset, kahvitukset, illanistujaiset sekä hemmottelu- ja ohjelmapalvelut.

kokoustekniikka

kokoustiedustelut

päiväkokous

Päiväkokous sisältäen:

Hinta alkaen 40 € per henkilö.

Hybridikokous

Kokous Ilola Innissä on mahdollista järjestää myös hybridikokouksen muodossa. Kokoukseen voi siten osallistua joko etänä tai paikan päällä. Koronasäännösten vallitessa hybridikokous lisää turvallisuutta.

kokous & majoitus

Kokous majoituksella, sisältäen:

Hinta arkisin alkaen 205 € per henkilö.

koko ilola inn

Koko Ilola Inn 20 hengelle, sisältäen: 

Hinta 2120 €
(4 varavuodetta +200 €)

Näissä huoneissa kelpaa majoittua

2hh double toivo

2hh double/twin helmi

2hh double/twin kaste

2hh double/twin torsten

Sviitti linta

Sviitti iivari

luksussviitti anja

luksusviitti onni

Loading...