Mitäpä jos tulisit Ilola Inniin kesäduuniin?

Osaksi Ilola Innin kasvavaa tarinaa?
lähde meidän mukaan unohtumattomalle kesäretkelle... Hae joukkoomme NYT!

Hieman historiaa ja taustaa meistä

Ilola Inn on täysin uudistettu  8 huoneiston boutique-hotelli, kesäkahvila / ravintola sekä 20-paikkainen vierasvenesatama. Kaikki tämä samassa kompaktissa paketissa. Hotelli palvelee ympäri vuoden 138-vuotiaassa hirsirakennuksessa, joka on täysin remontoitu ja avattu 2020 kesällä. Samaan aikaan avattiin myös uusi kesäkahvila ja vierasvenesatama nykyisessä laajuudessaan ja saimme siitä tunnustuksen heti ensimmäisenä kesänä – meidät valittiin vuoden vierasvenesatamaksi 2021.

Kesäravintola on auki aina toukokuun lopusta aina elokuun loppuun saakka mutta huippusesonki on lyhyt, juhannuksesta koulujen alkuun. Tämä aika on hektinen mutta palkitseva moninaisuutensa johdosta. Ilola Inn sykkii ja elää kesästä, meillä tapahtuu aamusta iltaan. Ilola Inn soi livenä aina viikonloppuisin ja erilaisia teemallisia päiviä löytyy.

Asiakkaamme ovat huippuluokkaa ja kesäisen iloisia ihmisiä, jotka haluavat nauttia elämästä. Samppanjaa aamiaiseksi, syödä hyvin, polskuttelua ulkouima-altaassa livemusiikin soidessa tai SUP-lautailla patikoimaan läheisen Päijänteen kansallispuistoon Päijätsalon näkötornille – kaikki tämä täysin Päijänteen välittömässä syleilyssä.

Tarvitsemme tiimiimme kesävahvistusta keittiöön, kesäterassille kahvilaan, jäätelökioskiin, hotellin siivoukseen sekä asiakaspalveluun. 

Kokki

Olet ennakkoluuloton, hyviä raaka-aineita arvostava sekä laatu ja maku edellä menevä á la carte -taitoinen taikuri. Tämän lisäksi sinulta onnistuu luonnollisesti myös aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistus noutopöytään tai teemapäivät, vaikka grilliä hyödyntäen.

Eikä ole pahitteeksi jos salainen intohimosi on leipominen, koska myös sitä taitoa pääset hyödyntämään kahvilaan leivottavissa vitriinituotteissa sekä ruokailujen liittyvien jälkiruokien valmistuksessa.

Myöskään asiakaspalvelutaidoista ei ole haittaa, kokit jalkautuvat myös asiakkaiden luokse esim. grilli-iltoina tai muuten auttaen salia. Työskentely on pääasiassa itsenäistä ja omatoimista mutta apukäsiä on aina saatavilla.

Kahvilatyöntekijä

Olet suurella sydämellä asiakaspalvelija . Tähän toimenkuvaan kuuluu liuta työtehtäviä mutta koskaan et ole yksin. Et myöskään pitkästy, koska päivässä kerkeät tekemään niin montaa erilaista tehtävää ja asiakaspalvelutilannetta, eikä mikään päivä ole toisensa kaltainen. 

Työtehtävät: asiakaspalvelu, kassatyöskentely, alkoholianniskelu, erikoiskahvien valmistus, astiahuolto, henkilökohtainen myynti ja markkinointi. Lisäksi erilaiset ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät, kuten aamiaisen valmistus, lämpimien tuotteiden valmistaminen puolivalmisteista sekä vitriinituotteiden täyttäminen ja esillelaitto. Saunapalveluiden varausten vastaanotto, lämmitykset ja saniteetti- ja wc-tilat tilojen siistimisestä huolehtiminen. Vierasvenesataman palvelut, kuten laiturikirjautumiset ja aktiviteettien varausten vastaanotto.
Tarvitset: hygieniapassin, anniskelupassi ei ole välttämätön mutta katsotaan eduksi.

Hotellisiivous

Olet tarkka ja rivakka, etkä pelkää pientä aikaa vastaan juoksua. Tätä se on kun on 3-4 h aikaa siivota kahdeksan huoneistoa. Pääsääntöisesti saat omatoimisesti tehdä työsi, mutta aina kun tarvitset on apua saatavana, et ole siis koskaan yksin.

Työhön perehdytetään, et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta mutta erittäin suureksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemuksesi.

Hotellisiivouksen lisäksi pääset avustamaan kahvilatyössä ja kesäterassilla, hotellin muissa tilaisuuksissa tai saunapalveluissa. Työtehtäviä on Ilola Innissä niin monia, että varmasti löydämme juuri ne tehtävät, jotka sinulle parhaiten sopivat. Tarvitset: hygieniapassin

Lupaamme sinulle

Mukavat työkaverit ja äärettömän kauniin ja menevän kesätyöpaikan. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, silti niin, ettet koskaan ole yksin. Apua on tarjolla jokaisessa toimenkuvassa ja työtehtävässä, koska olemme kaikki samaa Innin tiimiä ja autamme toinen toistamme – asiakas on aina prioriteetti nro Uno.

Lupaamme, että saat olla ylpeä työpaikastasi ja siitä, että kuulut Innin tiimiin!

Palkkaus: Ravintola-alan TESsiin pohjautuen soveltaen sopimuksen mukaan. Mikäli olet alle 20v. palkkaus tapahtuu Sysmän kunnan Nuori Työ -toiminnan kautta, hakemukset suoraan Ilola Inniin!

Laita hakemuksesi HETI osoitteeseen [email protected], otamme sinuun yhteyttä pian ja
jos mikään askarruttaa mieltäsi niin soita minulle puh. 050 3381 291, vastaan aina tai soitan takaisin pikimmiten.

Kiitos kun luit, toivottavasti myös haet!
Ystävällisin terveisin,

Satu Ärling
hotellipäällikkö

Yhteystiedot

Loading...