Tule osaksi Ilola Innin kesätiimiä!

Lähde tiimimme mukaan unohtumattomalle kesäretkelle… Hae joukkoomme NYT!

Tarvitsemme tiimiimme kesävahvistusta keittiöön, kesäterassille kahvilaan, jäätelökioskiin, hotellin siivoukseen ja asiakaspalveluun.

Kokki

Haemme kokkeja kesäkaudelle 2023. Olet ennakkoluuloton, hyviä raaka-aineita arvostava sekä laatu ja maku edellä menevä á la carte -taitoinen ammattilainen. Tämän lisäksi sinulta onnistuu luonnollisesti myös aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistus noutopöytään tai teemapäivät, vaikka grilliä hyödyntäen. Eikä ole pahitteeksi, jos salainen intohimosi on leipominen, koska myös sitä taitoa pääset hyödyntämään kahvilaan leivottavissa vitriinituotteissa sekä ruokailujen liittyvien jälkiruokien valmistuksessa. Myöskään asiakaspalvelutaidoista ei ole haittaa, kokit jalkautuvat myös asiakkaiden luokse esim. grilli-iltoina tai muuten auttaen salia. Työskentely on pääasiassa itsenäistä ja omatoimista, mutta apukäsiä on aina saatavilla.

Kahvilatyöntekijä

Olet suurella sydämellä asiakaspalvelija. Tarjoilijan päätehtävänä on pitää asiakkaamme tyytyväisinä yhdessä muun tiimin kanssa. Työssä menestyäksesi tarvitset siis aitoa intohimoa unohtumattomien elämysten luomiseen, kiinnostusta ruokaa ja juomaa kohtaan, suunnitelmallista työskentelytaitoa, kiinnostusta työympäristön siisteyteen ja kunnossapitoon. Tähän toimenkuvaan kuuluu monipuolisia työtehtäviä, mutta koskaan et ole tiimissämme yksin.

Työtehtävät: asiakaspalvelu, kassatyöskentely, alkoholianniskelu, erikoiskahvien valmistus, astiahuolto, henkilökohtainen myynti ja markkinointi. Lisäksi erilaiset ruoanvalmistukseen liittyvät tehtävät, kuten aamiaisen valmistus, lämpimien tuotteiden valmistaminen puolivalmisteista sekä vitriinituotteiden täyttäminen. Saunapalveluiden varausten vastaanotto ja lämmitys, saniteettitilojen siisteydestä huolehtiminen.

Tarvitset: hygieniapassin, anniskelupassi ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Nämä tehtävät alkavat joustavasti kevään 2023 aikana.

Kahvilan vuorovastaava

Vuorovastaavan roolissa toimit kahvilan toimintojen vetäjänä tiimin esimiehenä. Sinulla on suuri merkitys, miten asiakkaat kokevat itsensä tervetulleeksi ja lähtevät meiltä tyytyväisenä. Tärkeitä työssä onnistumisen mittareita ovat myynnin optimoiminen sekä asiakastyytyväisyys. Työhön kuuluu varausjärjestelmän hallinnointi, asiakasviestintä ja olet iloinen tiimipelaaja. Olet kohtelias ja tehokas, osaat hoitaa monta asiaa samanaikaisesti, et hätkähdä kiireestä ja sinulla on oiva tilannetaju. Päätehtäviin kuuluvat baari- sekä ravintolatarjoilijan työtehtävät. Tehtävässä menestyy hyvät tiimityötaidot omaava, joustava persoona. Olethan nuorten kanssa toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen. Työ edellyttää hygieniapassia ja anniskelupätevyyttä, mutta myös paineensietokykyä ja vastuuntuntoa.

Tarvitset: anniskelu- ja hygieniapassin

Jäätelökioski

Tarjoamme kesätöitä asiakaspalvelutehtävissä jäätelökioskissa. Koulutamme aina tehtävään ja perehdytys tapahtuu kokeneen työntekijän kanssa, sinulla ei siis tarvitse olla alalta kokemusta entuudestaan. Työtä tehdään välillä itsenäisesti ja osittain myös yhdessä työkavereiden kanssa. Työ sisältää asiakaspalvelua, jäätelöpallojen ja pehmisten myyntiä, siistimistä, astiahuoltoa, kassatyöskentelyä, kahvimyyntiä ja muita päivittäisiä työtehtäviä jäätelökioskissa. Olethan oma-aloitteinen, reipas, aurinkoinen asiakaspalvelija ja työssäsi joustava.

Työtehtävät: asiakaspalvelu, kassatyöskentely, erikoiskahvien valmistus, astiahuolto, tuotemyynti ja markkinointi.

Tarvitset: hygieniapassin

Hotellisiivous

Tarjoamme kesätöitä hotellisiivoojalle. Tehtävässä menestyy reipas, oma-aloitteinen ja joustava henkilö, joka on valmis tekemään järjestelmällistä työtä. Hotellin siivous toteutetaan aina usean henkilön tiiminä. Toivomme hakijalta innostunutta asennetta, kykyä itsenäiseen työhön, reipasta työotetta ja tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä ja mahdollinen alan koulutus on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys ja motivaatio sekä halu oppia uutta.

Hotellisiivouksen lisäksi pääset avustamaan kahvilatyössä ja kesäterassilla, hotellin muissa tilaisuuksissa tai saunapalveluissa. Työtehtäviä on Ilola Innissä niin monia, että varmasti löydämme juuri ne tehtävät, jotka sinulle parhaiten sopivat.

Tarvitset: hygieniapassin

Lupaamme sinulle

Mukavat tiimikaverit ja äärettömän kauniin kesätyöympäristön korkeatasoisessa hotellissamme, Päijänteen upeimmissa maisemissa. Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, yhdessä muun tiimin kanssa. Apua on tarjolla jokaisessa toimenkuvassa ja työtehtävässä, koska olemme kaikki samaa Innin tiimiä ja autamme toinen toistamme – asiakas on aina prioriteetti nro Uno.

Tarjoamme talon sisäisiä etuja, kuten ruokailut työpäivän aikana, vapaa-aikana FatBike ja sup-lautojen käyttöä kauniilla Päijänteellä.

Ulkopaikkakuntalaisille autamme tarvittaessa järjestämään myös asuinpaikan. Jotta kesään mahtuisi myös aurinkoisia lomapäiviä, tarjoamme mahdollisuuksien mukaan joustavuutta työaikoihin.

Palkkaus: Ravintola-alan TESsiin pohjautuen soveltaen sopimuksen mukaan. Mikäli olet alle 20v. palkkaus tapahtuu Sysmän kunnan Nuori Työ -toiminnan kautta, hakemukset suoraan Ilola Inniin!

Lähetä hakemuksesi HETI osoitteeseen [email protected], otamme sinuun yhteyttä pian ja lisätietoa saa soittamalla numeroon puh. 0400 469 797 Caris Kamar / Hotellipäällikkö tai Mikko Rautiainen / Keittiömestari.

Kiitos kun luit, toivottavasti myös haet!

Loading...