Huom! Su 28.11. alkaen edellytämme asiakkailtamme koronapassia.

Terassikahvilamme on suljettu tältä kaudelta.

Ilola Inn on täysin uudistettu boutique-hotelli, jossa voit aistia 137-vuotisen kestikievarirakennuksen ainutlaatuisen tunnelman. Jokainen huoneemme on kuin helmi, jolla on oma tarinansa kerrottavanaan.

Nauti uniikisti sisustetussa huoneessa kauniista järvimaisemasta, hiljaisuudesta ja laadukkaassa vuoteessa hyvin nukutuista yöunista.

Aamusi aloitat maisemasaunan lämmössä ja virkistäydyt ympäri vuoden lämmitetyssä ulkouima-altaassa.

Kaiken tämän kruunaa runsas ja maistuva lähituottajilta koostettu aamiainen.

Alta löydät säännöt ja ehdot majoittumiselle Ilola Innissä. Mikäli et löydä haluamaasi tietoa, älä epäröi kysyä meiltä. Yhteystiedot löytyvät sivun oikean reunan palkista.

Yleiset ohjeet

Henkilökuntamme ottaa teidät vastaan klo 22 saakka. Mikäli henkilökuntaa ei ole paikalla saapuessanne, ottakaa yhteys puh. 0400 469 797.

Kesäkaudella vastaanotto toimii terassikahvilassa.

Tarvittaessa saatte yhteyden henkilökuntaan puh. 0400 469 797.

Sisäänkirjautuminen tapahtuu klo 15.00 – 22.00 välillä.

Vieraiden tulee pyydettäessä kyetä todistamaan henkilöllisyytensä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä.

Sovi aikaisesta uloskirjautumisesta henkilökunnan kanssa.

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Venepaikan vuokranneille hinta on 16 €, muille kävijöille 19 €.

Aamiainen tarjoillaan klo 9.00-11 tai asiakkaan toiveen mukaan. Kesäkausina aamiainen tarjoillaan terassikahvilassa.

Huom! Palvelurajoitukset kesäkauden ulkopuolella:

  • Aamiainen vain hotellivieraille.
  • Sunnuntaisin ei päivällistä/illallista. Muina päivinä palvelumme riippuvat majoittujien määrästä. Hotellin ollessa täynnä valmistamme buffee-päivällistä, muutoin tarjoamme á la cartea.

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Ilola Innissä. Kaikki huoneemme ja muut tilamme ovat allergiaystävällisiä.

Ilola Inn ei ole esteetön. Sekä hotellirakennuksessa että terasseilla on portaikkoja.

Majoittumisen ehdot

Majoittumisen voi varata puhelimitse sekä kolmansien osapuolten tai Ilola Innin www-pohjaisen järjestelmän kautta. Ilola Innin järjestelmässä asiakas vahvistaa varauksen omatoimisesti sähköpostiin saapuvassa viestissä olevan linkin kautta. Ilola Inn saa yhden majoittujan nimitiedon sekä varaajan nimi-, osoite- ja puhelintiedot. Asiakas saa vahvistuksen yhteydessä varausnumeron.

Ilola Inn voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä,  kuten varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

Asiakas maksaa majoituksen viimeistään kohteessa. Maksun voi suorittaa myös ennakkoon varausvahvistusviestissä olevilla maksutiedoilla. Tällöin asiakas saa maksustaan tositteen, kun maksu on kirjautunut Ilola Inn Oy:n tilille.

Ilola Inn voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä,  kuten varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

Asiakas voi peruuttaa varauksen omatoimisesti varausvahvistusviestissä olevan linkin välityksellä, kun varaus on tehty Ilola Innin järjestelmällä. Varauksen voi peruuttaa myös puhelimitse tai sähköpostitse, peruutettaessa on ilmoitettava varausnumero.

Varaus on peruutettava kolme vrk (72 h) ennen sisäänkirjautumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan lyhyemmällä varoajalla, tai mikäli asiakas ei saavu lainkaan kohteeseen, on Ilola Inn Oy oikeutettu perimään varatuista tiloista yhden vuorokauden majoitusmaksun.

näin navigoit maitse ilola inniin

Yhteystiedot

Koronatilanteen vuoksi Ilola Innissä noudatetaan varotoimia. Huolehdimme hygieniasta ja siivouksesta tarkasti. Pienenä hotellina turvarajojen noudattaminen onnistuu hyvin. Niinpä meille on turvallista tulla. Hotellissamme on käsidesiä tarjolla useissa pisteissä. Noudathan ystävällisesti turvarajoja ja -etäisyyksiä.
 
Huom! Sunnuntaista 28.11.2021 alkaen edellytämme asiakkailtamme koronapassia.

Laskutustiedot

Sähköposti

Loading...