Tarjolla parasta

Ilola Innin kahdeksasta  huoneesta tai sviitistä löydät varmasti haluamasi. Kaikki tilamme on sisustettu tyylillä ja laadulla. Nautinnon kruunaavat upeat puitteet ja näkymät Päijänteelle.

Ilola Inn on vuokrattavissa kokonaan yritys- tai juhlatilaisuuksiin. Majoitustilaa on 24 hengelle.  Järjestämme Sinulle sopivan tilaisuuden. Lue lisää kokouksista tai juhlista.

Ilola Inn valittiin Vuoden vierasvenesatamaksi 2022 jo toista vuotta peräkkäin. Tule toteamaan omin silmin, miksi vieraamme ovat meitä äänestäneet!

Hae kaikki vapaat huoneemme ja varaa tästä

Tai tutustu huoneisiimme ja varaa haluamasi

Toivo
2HH double

Helmi
2HH double/twin

Kaste
2HH double/twin

Torsten
2HH double/twin

Linta
sviitti

Iivari
sviitti

Anja
Luksussviitti

Onni
Luksussviitti

”Aivan ihana paikka. Hienot puitteet saunaillalle, parisuhdelomalle tai perhejuhlalle. Todella elegantti.” (P.K.)

”Viihdyimme erittäin hyvin. Teillä on kaunis ja toimiva paikka pienen ja laadukkaan kokouksen järjestämistä varten. Ruoka oli erinomaista ja siinä oli hyvin huomioitu paikallisten ainesten käyttäminen. (L.L.)

5/5

”No kyllä! Varmasti kannattaa piipahtaa täällä. Sattumalta poikkesimme ja upea paikka iloisesti kyllä yllätti. Pikkusuolaiset mainiot ja keittolounas tuoksui houkuttelevalta. Eksymme tänne kyllä vastakin” (I.M.)

4/5

”Erittäin tasokas paikka kaikin puolin. Asiakkaasta pidetään hyvä huoli! Loistava maisemointi, näkymät Tehinselälle. Todella hyvä vierasvenesatama ja hyvä ruoka, jonka kokki valmistaa suurella sydämellä. Rento tunnelma ”kaikki yhtä suurta perhettä”. Lämpimät suosittelut, kannattaa tutustua” (C.H.)

5/5

”Kesäinen paratiisi – talvesta ei vielä tietoa, mutta aion pistäytyä rentoutumassa talvilomalla. Perinteitä kunnioittaen uudistettu vanha rakennus; huone pienehkö, mutta hyvin varustettu ja hieno näköala Päijänteelle, myös kylpyhuoneesta. Viisi tähteä erityisesti loistavan aamiaisen ja saunan ansiosta; saunasta avara näköala Päijänteelle :).” (M.K.)

5/5
”Täydellinen paikka ihastella Päijänteen maisemia, romanttista! Upea terassi jossa hyvä valikoima, kodikkaat ja hienosti viimeistellyt majoitustilat huippuaamiaisella ja erittäin mukava palvelu.” (S.K.)
5/5
Loading...