!!! Sivusto on huoltotilassa !!!

Hei! Ilola Innin verkkosivustolle rakennetaan parhaillaan uutta. Tämän vuoksi joudumme ajoittain asettamaan sivuston huoltotilaan. Avaamme sivut uudelleen mahdollisimman pian.

Voit koska tahansa soittaa tai lähettää sähköpostia Ilola Inniin ja varata majoituksen tai tiedustella kokous- ja juhlajärjestelyistä. Autamme mielellämme, myös korona-aikana!

Puh./tel. +358 400 469 797 • email: [email protected]

uutta! tilaa uutiskirjeemme

ellet halua jäädä paitsi upeista tarjouksistamme! Luvassa vain hyödyllistä postia.

Ilola Innin lahjakortit

Mitä jos antaisit lahjaksi jotain, jonka saaja muistaa läpi elämänsä? Kelpaisiko majoitus luksussviitissämme viiden ruokalajin illallisella? Ja spa-saunamme hoitoineen sekä pulahdus aina lämpimään ulkoaltaaseemme?

Soita puh. 0400 469 797, niin räätälöidään yhdessä toiveidesi mukainen paketti lähimmillesi.

Onnistaako Jouluna?

Ilola Innissä enää luksussviittimme Onni odottaa vielä joulun viettäjiä. Onnissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja lisävuotein tilaa jopa kuudelle vieraalle. Tartu tilaisuuteen ja varaa itsellesi ja läheisille elämäsi joulu.

Soita heti, puh. 0400 469 797

luksusviitti onni

Vuosi vastaan tyylillä!

Meillä vietät taatusti ikimuistoisen juhlan. Tarjoamme tasokkaan majoituksen, hienot saunatilat ulkoaltaineen sekä upean ympäristön. Herkulliset ruokamme kruunaavat kokemuksen.

Myös koko Ilola Inn on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Soita puh. 0400 469 797 ja kysy lisää. Tai tiedustele sähköpostitse: [email protected]

näissä huoneissa kelpaa majoittua

Ilola Innin majoitusvarustus: neljä kahden hengen huonetta, joista yhdessä erotettava parivuode. Kaksi sviittiä, joissa olohuone-minikeittiö ja erillinen makuuhuone. Kaksi luksussviittiä, joissa olohuone-minikeittiö, kaksi erillistä makuuhuonetta sekä oma terassi. Mukavuuksina myös spa-sauna ympäri vuoden lämmitettävällä ulkoaltaalla ja paljulla sekä erillinen rantasauna puukiukaalla. Ilola Innissä on myös loistavat puitteet juhlalle tai kokouksille sekä täyden palvelun vierasvenesatama. Varaa ja ihastu!

2hh double toivo

2hh double/twin helmi

2hh double/twin kaste

2hh double/twin torsten

sviitti linta

sviitti iivari

luksussviitti anja

luksusviitti onni

Lämmin ulkoallas

Upea spa-sauna

Rantakahvila ja terassi

Kokous- ja juhlatilat

Vierasvenesatama

näin navigoit maitse ilola inniin

Loading...